Dette er tekstversionen af Portørafdelingen
Klik her for at komme til den grafiske version af Portørafdelingen

Forside - Læs op - Sitemap


Portørafdelingen


Portørafdelingen leverer rigtig mange serviceydelser til sygehusets øvrige afdelinger. Opgaverne er mangeartede, og spænder bredt fra patientrelaterede serviceopgaver såsom patientkørsel og hjertestop, til forsyningsopgaver såsom afhentning af affald og udbringning af linned samt postomdeling. Portørafdelingen har en del chauffører som sørger for kørslen med medicin, mad og prøver mellem sygehusene.

I 2012 blev portørafdelingerne på Sygehus Lillebælt samlet i en enhed. Afdelingen leverer service med mening og har fokus på fagligheden i opgaveudførelsen og trivsel i afdelingen. Ledelsen i afdelingen bygger på en værdibaseret ledelsestilgang. De bærende værdier i afdelingen er samarbejde, tillid og retfærdighed.

Et godt arbejdsmiljø er altid i centrum og der lægges stor vægt på kompetenceudvikling baseret på afdelingens behov og den enkeltes niveau.

Afdelingen består af ca. 130 dygtige serviceorienterede medarbejder. Størstedelen af medarbejderne er uddannet portører. 

Ledige stillinger i Portørafdelingen slås op på Region Syddanmarks jobportal. Spørgsmål vedr. Portørafdelingen - herunder uddannelseskrav - bedes rettet til souschef Gurli Evershed.

Afdelingsledelsen 

Gurli Evershed

Souschef
Sygehus Lillebælt
Gurli Evershed
Tlf: 7636 2950
Gurli.Evershed@rsyd.dk

 


Souschef portørcentralen vejle sygehus 

 

Overportør
Kolding Sygehus
Flemming Volter Jacobsen
Tlf: 7636 2951
Flemming.Volter.Jakobsen@rsyd.dk 

 

 

Portør Brian Dupont

 

Overportør 
Vejle Sygehus
Brian Dupont
Tlf: 7940 5211
Brian.Dupont@rsyd.dk
 

 

 

 

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk