Dette er tekstversionen af Sygehus Lillebælts talenthold skaber nye netværk
Klik her for at komme til den grafiske version af Sygehus Lillebælts talenthold skaber nye netværk

Forside - Læs op - Sitemap


Sygehus Lillebælts talenthold skaber nye netværk


Sygehus Lillebælts talentprogram ”Nye veje for og med patienten” skal bidrage til Sygehus Lillebælts vision om at sætte patienten først og ønsket om, at patienten skal være partner i behandlingsforløbet.

Af Tine Glindvad Polat, Sygehus Lillebælt kommunikation.

Talentudviklingsprogrammets formål også at gøde jorden for fremtidens sundhedsledere med kant og initiativ. Talentprogrammet har arbejdet med tre udviklingsperspektiver: udvikling af det personlige lederskab, samarbejde på tværs og udvikling til gavn for hele organisationen og patienterne.

- Sygehus Lillebælt skal være en attraktiv arbejdsplads kendt for at være et karrierested med muligheder. Talentholdet er en ny vej og et eksperiment, som vi tror på kan bidrage til at understøtte vores vision om at sætte patienten først. Det kan vi kun, hvis alle er parate til at bryde med gamle vaner og samarbejde på tværs, siger lægelig direktør på Sygehus Lillebælt, Dorthe Crüger.

Onsdag den 28. januar præsenterede talentholdet deres idéer på en talentkonference i Kolding. De 30 talenter har arbejdet med hvert sit fokus fordelt på fem grupper.
Fællesnævneren for alle fem gruppers præsentationer var, at bryde med de gamle vaner, rutiner og dogmer for, hvordan den kliniske hverdag er skruet sammen, og i stedet spørge patienterne, hvad de har brug for.

Se filmen fra talentkonferencen, hvor repræsentanter fra de fem talenthold fortæller om deres gode idéer og nye løsninger.

 

Talentholdets deltagere kan kontaktes her.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk