Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header

Undersøgelse - behandling

Henvisning og visitation

Afdelingen for Ortopædkirurgi modtager patienter fra Skadestuen, som henvises af den behandlende læge til efterkontrol, evt. indlæggelse og operation. Herudover modtages henvisninger fra praktiserende læger med henblik på udredning og behandling.

Det er en fordel, at patienter før henvisning har fået foretaget relevant røntgenundersøgelse og det bør fremgå af henvisningen, hvor og hvornår røntgenbillederne er taget. Svar på relevante undersøgelser, blodprøver og lignende, samt andre lidelser hos patienten bør, af hensyn til den videre planlægning ligeledes fremgå af henvisningen.

Patienten vil herefter blive indkaldt til forundersøgelse i Kirurgisk Ambulatorium - Ortopædkirurgi.
Den behandler, som patienten møder første gang, vil fremover være patientens kontaktperson, med mindre andet aftales undervejs i behandlingen.

Såfremt en praktiserende læge ønsker en patient vurderet akut eller subakut, kan dette aftales med bagvagten på Afdelingen for Ortopædkirurgi, Kolding Sygehus. Patienten vil oftest kunne ses dagen efter i ambulatoriet. Eventuel akut indlæggelse kan ligeledes aftales med bagvagten.

Afdelingen for Ortopædkirurgi har indgået samarbejde med Karkirurgisk Afdeling med henblik på udredning og behandling af patienter med sårproblemer udløst af dårligt kredsløb, sukkersyge eller andre lidelser. Ved behov for akut tilsyn af sådanne patienter kan Kirurgisk Ambulatorium - Ortopædkirurgi eller Karkirurgisk Ambulatorium kontaktes.

Afdelingen for Ortopædkirurgi, Kolding Sygehus, modtager IKKE henvisninger på patienter til vurdering og behandling af slidgigt i hofter eller knæ, da denne sektor pr. 1. august 2015 udelukkende er repræsenteret på Ortopædkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus.

 

 

 

Senest fagligt revideret: 13-02-2019


Siden er sidst opdateret 25-06-2019.
Kontakt: Karin Kamp Jeppesen - Psykiatrien i Region SyddanmarkSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt