Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header

Sygehus LillebæltpilAfdelingerpilKolding SygehuspilFysio- og ErgoterapipilErgoterapeut- og fysioterapeutstuderende

Ergoterapeut- og fysioterapeutstuderende

Siden 1994 har Terapiafdelingen været undervisningssted for studerende fra ergoteraputuddannelsen og fysioterapeutuddannelsen. Vi er 3 kliniske undervisere ansat i Terapiafdelingen - hver med ansvaret for 2-4 studerende ad gangen.

 

Fysioterapeuter
Terapiafdelingen er klinisk undervisningssted for Fysioterapeutskolen i Esbjerg/Haderslev og har ca 52 studerende om året. Afdelingen modtager studerende i alle perioder og afholder eksamen efter endt praktik.

Uddannelsesansvarlige kontaktpersoner:

 

KUV

Helle Ingerslev
Klinisk underviser, fysioterapeut
Helle.Ingerslev.Jorgensen@rsyd.dk

Telefon: 7636 2811

 

 

KUV

 

 

Kirsten Madsen

Klinisk underviser, fysioterapeut

Kirsten.Madsen4@rsyd.dk

Telefon 76362811

 

Ergoterapeuter
 Fysio – og Ergoterapien på Kolding Sygehus er klinisk uddannelsessted for ergoterapeutstuderende fra UC syd i Esbjerg. Afdelingen har ca. 20 studerende årligt. Hovedparten af de ergoterapeutstuderende er i praktikforløb af 9 – 10 uger af gangen. Der er desuden kortevarende praktikforløb.

Der arbejdes målrettet med port folie i form af skriftlige og praktiske studieopgaver, herunder klinikopgaver. Der er i de lange praktikker midtvejsbesøg fra UC'et, hvor en praksissituation danner grundlag for besøget. I praktikkerne arbejdes såvel tværfagligt samt tværsektorielt. Der er ud over hverdagens arbejde med disse temaer indlagt en temadag med hvert emne. 

Efter endt praktik arbejder de ergo studerende med evidensbasering ud fra den praksis de har tilegnet sig. Denne danner grundlag for en minikonference med posterfremvisning, hvor praksis inviteres ind på UCSyd. Semestereksamen foregår på UC et med udgangspunkt i praksissituation fremvist på poster.

 

Uddannelsesansvarlig kontaktperson

Birthe Schulz

Birthe Schulz
Birthe.Schultz@slb.regionsyddanmark.dk
Klinisk underviser ergoterapeuter
Telefon 7636 2811

 


Siden er sidst opdateret 05-08-2019.
Kontakt: Lone Hjære Rasmussen - OUHSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt