Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header

Patienter og pårørende

Vores mission og vision
Vores mål er at tilbyde alle patienter et godt behandlingsforløb på et højt fagligt niveau ud fra vores vision; urologi med stil og smil.

Det gode patientforløb 
Personalet arbejder ihærdigt på, at der er høj kvalitet i din behandling og pleje og at dit forløb er godt koordineret. Derfor har vi et tæt samarbejde med de andre afdelinger og personalegrupper, som du vil møde i dit behandlingsforløb.

Teamarbejde
På urinvejskirurgisk afdeling er vi et team bestående af kirurger, røntgen- og narkoselæger, operations- og narkosesygeplejersker, plejepersonale, lægesekretærer, portører og serviceassistenter. Vi er et velfungerende team og vi ønsker at skabe en ånd hvor den gode stemning, den professionelle tilgang og omsorgen mærkes fra første møde. Derudover har vi et tæt samarbejde med de praktiserende læger og hjemmeplejen m.fl.

Kontaktpersonordning
For at skabe sammenhæng i dit forløb arbejder vi efter en kontaktpersonordning. Det betyder at du bliver tildelt en behandlingsansvarlig læge samt en kontaktperson fra plejepersonalet. Du vil få udleveret deres visitkort ved indlæggelsen eller det ambulante besøg.

Dialog og medinddragelse 
Dialogen med dig og dine pårørende er en vigtig forudsætning for et godt samarbejde i behandlingsforløbet.

Telefoni

Det er tilladt at benytte mobiltelefon på sygehuset, så du kan kontakte din pårørende på denne måde. Du er også velkommen til at kontakte Urinvejskirurgisk Sengeafdeling på telefonnummer 79409452. I afdelingen har vi en patienttelefon, som vi kan stille om til, så du kan tale med din pårørende fra denne telefon.

Afsnit

Urinvejskirurgisk Ambulatorium - B150

Urinvejskirurgisk Dagkirurgi - B130

Urinvejskirurgisk Sengeafsnit - A150

Urinvejskirurgisk Operationsgang - A550

Urinvejskirurgiske læger og lægesekretærer - E120

Urinvejskirurgisk Forskningsenhed - E220

Adressen er: Beriderbakken 4, 7100 Vejle.

Pårørende

Pårørende er velkomne i alle afdelingens afsnit. Det kan være en stor støtte, at have en pårørende med til samtaler samt undervejs i behandlingsforløbet.
Personalet på afdelingen har tavshedspligt. Derfor kan de ikke uden patientens samtykke give oplysninger om dennes tilstand.

For at plejepersonalet kan koncentrere sig om de indlagte patienter, opfordrer vi jer dog til, at I opretter en telefonkæde blandt venner og familie og på den måde holder hinanden ajour om jeres pårørendes tilstand.

I hovedmenuen til venstre finder du flere oplysninger om patient og pårørende i afdelingen. 

Senest fagligt revideret: 10-06-2014


Siden er sidst opdateret 12-06-2018.
Kontakt: admtdaSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt