Dette er tekstversionen af Mad og drikke
Klik her for at komme til den grafiske version af Mad og drikke

Forside - Læs op - Sitemap


Mad og drikke


Når du er indlagt, får du fuld forplejning. Sygehus Lillebælts køkken laver al mad fra bunden, og brød, kager mm. er hjemmebagte. Når du bliver indlagt, får du en madplan, så du kan se, hvad der er på menuen. Madplanen er også hængt op i afdelingen.


Vi serverer tre måltider om dagen: morgenmad, frokost og aftensmad. Ind imellem dem serverer vi mellemmåltider, som kan være smoothies, knækbrød med ost, udskåren frugt, jordbærgrød, hjemmebagte boller, kage mm. Afdelingerne har altid mad i køleskabet/fryseren til dig – også hvis du bliver indlagt på et ”skævt” tidspunkt.

Som patient er du velkommen til selv at tage kaffe, te, juice, mælk, vand, saft mm., når du har lyst.


Hovedmåltider

Maden bliver serveret fra en buffet i afdelingens spisestue, og der er forskellige retter, du kan vælge imellem. De enkelte afdelingers spisetider kan variere lidt, men generelt ligger de sådan her:

Morgenmad kl. 7.30-9.00

Frokost kl. 11.30-13.00

Aftensmad kl. 17.30-19.00

Se opslag om spisetider på din afdeling eller spørg personalet.

Vi serverer det varme måltid om aftenen.

Hvis du ikke selv kan gå ud i spisestuen, kommer medarbejderne med mad til dig på din stue.


Særlig kost

Hvis du har særlige ønsker eller behov til kosten, så tal med medarbejderne på afdelingen, når du bliver indlagt. Sygehus Lillebælts køkken er vant til at lave diætkost, glutenfri måltider og andet til patienter med særlige ønsker og behov.

 

Kiosker, caféer og automater

På sygehusene i Kolding, Vejle og Middelfart er der mulighed for at købe mad, drikke eller kioskvarer. Læs mere om kiosker og caféer samt åbningstider.

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk