Dette er tekstversionen af Kommunikation med sygehuset
Klik her for at komme til den grafiske version af Kommunikation med sygehuset

Forside - Læs op - Sitemap


Kommunikation med sygehuset


På Sygehus Lillebælts digitale kommunikationskanaler kan du orientere dig om din behandling, og du kan kommunikere med os på sygehuset. Det er vigtigt for os, at du kan finde den information, du har brug for, og at du får svar på de konkrete spørgsmål, du eller dine pårørende måtte have til for eksempel undersøgelser, behandling eller kontrolbesøg. Samtidig har vi ansvar for at beskytte dine private oplysninger, og derfor kommunikerer vi med dig på sikre måder.


Mit Sygehus-appen

Når du er i behandling eller går til kontrol på Sygehus Lillebælt, kan du bruge appen Mit Sygehus. Her kan du blandt andet se dine aftaler på sygehuset, og du kan finde information om netop din behandling.
 


Sikker e-mail

For at sikre, at personfølsomme eller fortrolige oplysninger ikke havner i de forkerte hænder, kan du benytte sikker e-mail, når du skal kommunikere digitalt med Sygehus Lillebælt. De fleste af sygehusets afdelinger har deres egen digitale postkasse. 
 

 

Kontakt Sygehus Lillebælt

Ønsker du at kontakte Sygehus Lillebælt telefonisk eller pr. brev?  

 

Abonnér på nyheder

Få nyheder fra Sygehus Lillebælt direkte i din indbakke hver tirsdag. Abonementet er gratis, men kræver at du indtaster din e-mail adresse.
 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk