Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header

Dialog med personalet

Dialog med personalet
Når du bliver syg, kan du have spørgsmål om din sygdom, behandling og indlæggelse. Du er altid velkommen til at spørge sygehusets medarbejdere.
Hvis du kommer i tvivl om noget, enten før eller efter din indlæggelse, er du også velkommen til at ringe til afdelingen.
 

Din kontaktperson

Når du bliver indlagt eller møder op til behandling på sygehuset, får du en kontaktperson. Kontaktpersonen har et særligt ansvar for dig og følger dig så vidt muligt gennem dit forløb.
Brug din kontaktperson og spørg, hvis du er i tvivl om noget – eller hvis der er noget, du har glemt eller ikke har forstået.
 

Information om sygdom og behandling

Under sygehusopholdet fortæller vi dig om undersøgelse, behandling, pleje og evt. genoptræning. Inden du bliver udskrevet, taler vi med dig om, hvordan du skal forholde dig, når du kommer hjem.
Det kan være svært at huske alt, hvad du får at vide om din sygdom og behandling. Derfor giver vi dig også i nogle tilfælde information i form af foldere, hvor du kan læse mere – eller læse informationerne igen. Det er ofte en god idé at have et familiemedlem eller en ven med, når du har særligt vigtige samtaler med os. Et godt råd kan også være, at du på forhånd har skrevet de ting ned, som du gerne vil have svar på.
 

Læger og sygeplejersker

Det er desværre ikke altid muligt at planlægge, at det er den samme læge, der behandler dig gennem hele forløbet. Derfor vil du måske møde flere forskellige læger og sygeplejersker på sygehuset.
Personalet har naturligvis altid adgang til din patientjournal med oplysninger om din sygdom og behandling.

Siden er sidst opdateret 10-07-2020.
Kontakt: Helle Dideriksen - OUHSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt | Tilgængelighedserklæring