Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header

Har du brug for vejledning?

Sygehus Lillebælts medarbejdere er altid klar til at hjælpe med at forstå information, som bliver sendt til dig, eller som du får mundtligt, når du er på sygehuset. Har du brug for vejledning om ventetider, sygehusvalg, ret til gratis transport eller andet, kan du kontakte Region Syddanmarks patientvejledere på Patientkontoret.
 

Patientvejlederen

Patientvejlederne på Patientkontoret kan vejlede dig om dine rettigheder og muligheder i sundhedsvæsenet. Patientkontoret kan også vejlede og yde bistand i sundhedsfaglige klager, serviceklager og anmeldelse af behandlingsskader til Patienterstatningen.
Du kan kontakte patientvejlederen på Region Syddanmarks Patientkontor:
Telefon: 76 63 14 90
E-mail: patientkontoret@rsyd.dk
 
Læs mere om Region Syddanmarks patientvejledere.
 

Den Regionale Visitation

Den Regionale Visitation kan måske hjælpe, hvis du ønsker at få en tidligere tid til undersøgelse eller behandling, end den, som det lokale sygehus kan tilbyde dig. Det er den regionale visitation, der træffer afgørelser i sager, hvor patienter ønsker at udnytte det såkaldt udvidede frie sygehusvalg, dvs. behandling på privathospital på regionens regning.
Du kan kontakte den Regionale Visitation på telefon 76 63 14 75
 
Læs mere om Den Regionale Visitation på Region Syddanmarks hjemmeside.
 
 

Siden er sidst opdateret 12-11-2020.
Kontakt: Organkirurgisk Afdeling K - Svendborg SygehusSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt | Tilgængelighedserklæring