Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header
Sygehus LillebæltpilPresserumpilNyhedsarkivpilNyheder 2015pilNyheder 1. kvartal 2015pilSkadestuen i Vejle lukker for ortopædkirurgiske skader om natten

Skadestuen i Vejle lukker for ortopædkirurgiske skader om natten

Fra mandag den 5. januar 2015 lukker Skadestuen på Vejle Sygehus om natten kl. 22.00 – 07.00. I det tidsrum vil der ikke være læger til stede, som kan behandle borgere, der har pådraget sig brud på knogler, forstuvninger, flænger, rifter og lignende ortopædkirurgiske skader.

Det er alene ortopædkirurgiske skader og indlæggelser, der er omfattet af natlukningen på Skadestuen, og der vil som hidtil fortsat være åbent og klar til modtagelse af akut syge patienter til Vejle Sygehus’ øvrige afdelinger via skadestuen.

Husk altid at ringe først

Kommer man til skade, eller bliver man akut syg uden for sin egen læges åbningstid, skal man ringe til Region Syddanmarks Læge- og Skadevagt på telefon 70 11 07 07, inden man møder op.

Telefonen er bemandet med erfarne og specialuddannede sygeplejersker og læger, som døgnet rundt hjælper med råd og vejledning og henviser til nærmeste åbne skadestue/skadeklinik eller lægevagt. På den måde undgår man at køre forgæves til Skadestuen på Vejle Sygehus i nattetimerne.

Ring 112 ved ulykke eller akut, livstruende sygdom.


Siden er sidst opdateret 05-01-2015.
Kontakt: admtdaSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt | Tilgængelighedserklæring