Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header

Varm velkomst til SLBs nye indenrigsminister

Sygehus Lillebælts nye lægelige direktør, Mads Koch Hansen, fik en varm velkomst, da der mandag eftermiddag blev holdt velkomstreception for ham i kantinen i Kolding.


Af Tine Glindvad Polat, Sygehus Lillebælt kommunikation


Mads Koch Hansen og balloner
Overlæge på Anæstesiologisk Afd. i Kolding havde både balloner og champagne med til den nye lægelige direktør.

Det skortede ikke på de rosende ord og de store forventninger til Sygehus Lillebælts nye lægelige direktør, Mads Koch Hansen, da der mandag eftermiddag var velkomstreception i Kolding.

Både sundhedsdirektør Jens Elkjær, dekan på SDU Ole Skøtt, tidligere SLB direktør Niels Nørgaard og nuværende direktør Dorthe Crüger lagde i deres taler vægt på den ledelsesmæssige ballast Mads Koch Hansen har med sig fra sine år som formand for Lægeforeningen.

- Der er en klar forventning om, at vi kan levere bedre kvalitet og skabe det sammenhængende sundhedsvæsen. Nu har du mulighed for at udføre nogle af de kloge anbefalinger, som du har delt med os fra dit tidligere job, sagde Jens Elkjær.

Mads Koch Hansen Anne Marie Høeg Hansen
Mads Koch Hansen sammen med sin kone, Anne Marie Høeg Hansen, som er overlæge på Akutafdelingen i Kolding


Lægelige barnesko på SLB

Administrerende direktør Dorthe Crüger begyndte sin tale med at vise forsamlingen den film, som alle nyansatte SLB-medarbejdere ser, når de er på personaleintroduktion. En film fra et amerikansk hospital, hvor man via tankebobler, ser hvad alle de forskellige mennesker, som har sin gang på et sygehus, tænker. Den demonstrerer det essentielle på et sygehus – at kunne sætte sig ind i, hvad andre føler, tænker og mærker.

- Du er god til at knytte relationer til embedsfolk og politikere, men jeg tror at din fineste opgave her på Sygehus Lillebælt bliver som ’indenrigsminister’. Du har trådt dine lægelige barnesko her hos os – både i Kolding, Fredericia, Vejle og Horsens, og vi ser meget frem til en rigtig fagperson i direktionen, sagde Dorthe Crüger.


Mads Koch Hansen startede sin tale med at proklamere, at han nok har slået en uofficiel Danmarks-rekord i karriereskift. I sidste uge var han nemlig tilbage som forvagt på sin gamle afdeling i Horsens, fordi de havde brug for hjælp og i denne uge er han lægelig direktør.
- Jeg glæder mig til min nye rolle, og vil gøre alt hvad jeg kan, for at leve op til kravene som moderne leder. Og nu vil jeg ikke tale mere, for jeg skal i gang med at passe mit arbejde, sagde Mads Koch Hansen.

Mads Koch Hansen Niels Nørgaard
Tidligere SLB-direktør Niels Nørgaard, som nu er på OUH, holdt en tale om 'talent og tango'. Talentet for ledelse spottede Niels Nørgaard for mange år siden hos Mads Koch Hansen. Tangoen har Mads en ambition om at lære, og derfor var gaven fra Niels Nørgaard helt perfekt - det var nemlig en bog om tango.
 


Siden er sidst opdateret 12-08-2015.
Kontakt: Anna-Esther Nielsen - OUHSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt | Tilgængelighedserklæring