Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header

De første er flyttet ind

Tirsdag d. 17. november flyttede Akutafdelingens Sengeafsnit som de første ind i de nybyggede lokaler på Kolding Sygehus.


Dejlige, lyse og rolige. Sådan beskriver Akutafdelingens sengeafsnit deres nye omgivelser. Midt på dagen tirsdag kunne de for første gang åbne dørene til de spritnye lokaler.
- Flytningen gik stille og roligt – lige som planlagt, fortæller Afdelingssygeplejerske Ella Boel. Der skal lyde en stor ros til alle dem, der var med til flytningen. Vi har mødt en utrolig fleksibilitet fra alle kanter.
- Det var især vigtigt for os, at så få patienter som muligt oplevede flytningen. Derfor sørgede vi for at flytte de fleste patienter til andre afdelinger allerede aftenen før, forklarer hun.
Den tydeligste forskel i de nye lokaler bliver, for patienternes vedkommende, de nye én- og tosengsstuer med eget bad og toilet.

Sengestue


Forberedte til tænderne
 

Personalet har glædet sig rigtig længe til at flytte i de nye lokaler – og forberedt sig næsten lige så længe.
Før indflytningen afholdt Souscheferne på Akutafdelingen blandt andet introduktionsseancer med rundvisninger for eget personale og de afdelinger, som sengeafsnittet arbejder sammen med. På den måde kunne personalet orientere sig om flugtveje, hjertestopknapper- og borde, depoter, kontorer osv.
 

Man skal lede lidt i skabene


- Både vores eget personale og de afdelinger, vi samarbejder med, har taget rigtig godt imod vores nye omgivelser – også selvom de nu skal gå noget længere for at komme ud til os, siger Ella Boel.
- De største udfordring med de nye lokaler er at lære at finde tingene, forklarer hun.  Man skal lede lidt i skabene efter det, man skal bruge, men sådan er det vel altid. Og så er der lang afstand mellem stuerne, fordi der er så mange enestuer. Det skal man lige vænne sig til.
Når man flytter i nyt, opdager man som regel nogle ting hen af vejen, som ikke er så hensigtsmæssige, men med jævnlige tavlemøder, hvor opmærksomhedspunkter diskuteres, bliver der hurtigt gjort noget ved det.
Man flytter i to etaper mere, før Fælles Akutmodtagelsen er fuldt beboet.

Få dage før indflytningen blev der lavet en video, hvor man kan få et lille glimt af nogle af de nye lokaler.

http://www.sygehuslillebaelt.dk/wm476135

 


Siden er sidst opdateret 24-11-2015.
Kontakt: Anna-Esther Nielsen - OUHSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt | Tilgængelighedserklæring