Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header

Vejle Sygehus er Danmarks bedste kræftsygehus

Kåringen af Danmarks bedste kræftsygehus foretages hvert år af fagbladet Dagens Medicin, der måler på en række forskellige kvalitetsparametre, og her løber Vejle Sygehus igen i 2018 samlet set med titlen som det sygehus, der er Danmarks bedste til kræftbehandling.

Sygehuset udmærker sig blandt andet med sin behandling indenfor områderne brystkræft, tarmkræft og hudkræft.

- Vi har nogle rigtig dygtige medarbejdere, som er hundrede procent dedikerede og hver dag gør alt, hvad de kan, for at hjælpe de mennesker, der er uheldige at blive ramt af sygdom. Alle arbejder i fællesskab ud fra vores vision om at sætte patienten først, og det her er et rigtig flot og fuldt fortjent skulderklap til dem, siger administrerende direktør på Sygehus Lillebælt, Christian Sauvr.

Tidligere på året opnåede sygehuset som det første i Danmark akkreditering som ’Designated Centre of Integrated Oncology and Palliative Care’ af den fælleseuropæiske kræftorganisation ESMO (European Society for Medical Oncology). Akkrediteringen er et bevis på, at sygehuset også på det palliative område lever op til de højeste internationale standarder.  Sygehuset har ligeledes som det eneste i Danmark en OECI-akkreditering, der gives til sygehuse, som lever op til de højeste europæiske standarder indenfor kræftbehandling.

- Vi har sat os nogle meget høje mål, og vi har meldt ud, at vi vil kunne levere kræftbehandling i verdensklasse. Det er det, vi hele tiden arbejder efter, og kåringen i Dagens Medicin er sammen med ESMO-akkrediteringen og vores OECI-akkreditering et tegn på, at vi mener det, og at vi er godt på vej, siger Christian Sauvr.

Titlen fejres på mandag klokken 12 med alkoholfri champagne og chokolade til alle medarbejdere og patienter og pårørende i forhallen.

Vejle Sygehus er en del af Sygehus Lillebælt, der udover sygehuset i Vejle også tæller Patienternes Akutsygehus i Kolding og Patienternes Rygcenter i Middelfart.

 

FAKTA
Danmarks bedste til at behandle kræft er det hospital, der har den højeste gennemsnitsscore for be­handling og diagnosticering af de ni hyppigst forekommende kræft­typer samt palliativ behandling af kræftpatienter.
For at være med i opløbet om at blive Danmarks bedste er det dog en forudsætning, at et sygehus til­byder mindst otte af de i alt 15 be­handlinger og undersøgelser, der dækker de ni mest almindelige kræftsygdomme samt palliativ be­handling. Vejle Sygehus tilbyder ni behandlinger. Kilde: Dagens Medicin


Siden er sidst opdateret 07-12-2018.
Kontakt: admtdaSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt | Tilgængelighedserklæring