Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header

Børn

Du skal undersøges for at finde ud af, hvofor du har ubehag og om vi kan hjælpe dig af med ubehaget.

Før din undersøgelse

Det er vigtigt, at dine forældre læser dit indkaldelsesbrev grundigt igennem. Der kan være bilag f.eks. et spørgeskema, som dine forældre skal udfylde, inden I møder.

Husk også at medbringe medicin eller opdateret medicinliste.

Inden I kommer til undersøgelse, kan I se en video om, hvordan det er at blive undersøgt i Øre- Næse- og Hals ambulatoriet. 
Se videoen om undersøgelse af børn i Øre- Næse- og Halsamabulatoriet her.
 Under din undersøgelse

Din undersøgelse består af en samtale og en undersøgelse af dine ører, næse og hals. Bagefter vil vi sammen med dig og dine forældre lægge en plan og snakke om dit videre forløb.

Det kan være en læge, sygeplejerske eller audiologiassistent, der undersøger dig.

Besøget tager ca. 30 min. Der kan være ventetid, da vi også modtager akutte patienter.

Hvis du og dine forældre sammen med lægen beslutter, at du skal opereres, skal I blive lidt længere. Operationen skal planlægges, og du og dine forældre skal informeres om operationen. I skal måske også snakke med en bedøvelseslæge.

Besøget kan tage op til 2 timer.
 Efter din undersøgelse

Hvis du har fået taget prøver eller fået lavet nogle undersøgelser, der kræver svar, aftaler du og dine forældre sammen med lægen, om I skal komme i ambulatoriet til svar eller I får svar ved en telefonsamtale.

Hvis du skal have høreapparat

Hvis undersøgelserne viser, at du skal have høreapparat, får du en tid til udlevering af dit høreapparat nogle uger efter sidste undersøgelse.

Hvis du skal opereres

Hvis du skal opereres, kan vi tilbyde dig en tid indenfor 3 måneder. Det er derfor en god ide, at I overvejer, hvornår det passer bedst ind i forhold til jeres familie- og arbejdsliv.

I kan se en video om hvordan det er at blive bedøvet og opereret på Øre- Næse- og Halsafdlingen. Se videoen om bedøvelse og operation af børn i Øre- Næse- og Halsafdelingen her.

 

 

Fandt du ikke hvad du søgte, kan du kontakte os. Find kontaktoplysninger her.

 


Siden er sidst opdateret 28-08-2020.
Kontakt: admtdaSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt | Tilgængelighedserklæring