Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
Header
Sygehus LillebæltpilFagfolkpilAlmen praksispilKatalog til almen praksis - Bedre sammen

Katalog til almen praksis - Bedre sammen

Sygehus Lillebælt har sammen med praksiskoordinatorerne lavet et idékatalog, så det bliver mere attraktivt og overskueligt at bruge § 2-aftalen til efteruddannelsen på sygehuset - og til at skabe fælles dialog mellem personalet i almen praksis og personalet på Sygehus Lillebælt. Der er tilbud til både læger og sygeplejersker, og her på disse sider kan du få overblikket over de tilbud, vi har.

I programmerne henvendt til læger er der afsat tid til, at man medbringer sine egne cases til en drøftelse med afdelingens speciallæge, og det forventes derfor, at man har forberedt sig og medbringer konkrete cases.

Efter uddannelsesdagen vil udvalgte blive tilsendt et elektronisk spørgeskema, som bedes udfyldt. På den måde kan vi måle på tilfredsheden med det sammensatte program, og det vil give os nødvendig feedback til løbende at kunne evaluere og videreudvikle på kataloget.

Målet er at med tiden kommer alle afdelinger med, så vi kan præsentere et samlet katalog til efteruddannelse på Sygehus Lillebælt.

PRAKTISKE INFORMATIONER

I menuen til venstre finder du beskrivelse og programmer på de enkelte tilbud.

Vi anbefaler, at I tager kontakt i god tid, gerne et par måneder i forvejen.

Parkering og ankomst

Ved ankomst skal du henvende dig i informationen i forhallen. Her skal du registrere din parkering (husk registreringsnummeret på din bil). I informationen får du udleveret et gæstekort, som du skal bære synligt hele dagen.

Ved ankomst til afdelingen bliver du bedt om at udfylde en tavshedserklæring, og du får udleveret uniform. Du skal selv medbringe egnet fodtøj til dagen og meget gerne et navneskilt, hvis du har det i forvejen.

LINKS

Link til § 2-aftale til efteruddannelse på sygehuset:
www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/information-til-praksis/syddanmark/almen-praksis/administration/paragraf-2-og-samarbejdsaftaler/paragraf-2-aftaler/efteruddannelse-sygehuse/

Link til Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalgets kurser og tilbud til almen praksis i Region Syddanmark:
www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/information-til-praksis/syddanmark/almen-praksis/konsulenthjaelp-til-praksis/efteruddannelse/kursuskatalog/  

  

 


Siden er sidst opdateret 28-03-2021.
Kontakt: admtdaSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt | Tilgængelighedserklæring