FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
SØG
HEADER: Sygehus Lillebælt Til Region SyddanmarkTil forsiden
Abonner på nyheder Abonner på nyheder fra Sygehus Lillebælt som RSS

Tarmkræftpatienter screenes systematisk for hjerte-lunge problemer
19. august 2014
Patienter der står foran en tarmkræftoperation bliver nu systematisk screenet for hjerte-lunge sygdomme inden operationen. Det er en del af et komorbiditetsprojekt på Organkirurgisk Afdeling på Vejle Sygehus. Projektet har netop fået bevilget 600.000 kroner fra Kræftens Bekæmpelse og håbet er, at patienter med flere konkurrerende sygdomme, komorbiditet, kommer til at leve længere.
Læs mere
Ny teknologi kan måske opdage skaden før den sker
19. august 2014
Laboratoriet på Sygehus Lillebælt har netop fået installeret verdens mest følsomme protein kvantiterings-maskine, Simoa, der kan måle ned til et enkelt proteinmolekyle i en blodprøve. Der er høje forventninger til den nye maskine, som først og fremmest skal bruges i et phd-projekt, som prøver at finde en metode til tidlig opsporing af diabetisk øjensygdom, retinopati.
Læs mere
Vejle og Kolding sygehuse udvider åbningstiden til kl. 18
19. august 2014
De ambulante patienter på Kolding og Vejle Sygehuse får fra 1. oktober et ekstra servicetilbud. De kan nemlig benytte sig af den nye udvidede åbningstid, så en undersøgelse eller behandling kan foregå mellem16 og 18.
Læs mere
Ingen patienter smittet med listeria på SLB
14. august 2014
Sygehus Lillebælt kortlægger hele forløbet om kødpålæg med listeriabakterier. I Kolding og Vejle er der blevet serveret et mindre parti rullepølse fra det firma, som nu er lukket på grund af listerafund. Ingen patienter er dog blevet smittet på sygehuset.
Læs mere
Mobil MR-scanner holder ventelisterne nede
5. august 2014
På Røntgenafdelingen i Kolding skal der installeres en ny MR-scanner – en proces der tager op til tre måneder. For at holde ventelisterne nede og serviceniveauet højt bliver der installeret en MR-scanner i en mobil trailer på Vejle Sygehus fra 1. september og tre måneder frem.
Læs mere


Siden er sidst opdateret 01-09-2014.
Kontakt: Webmaster SLBKvikmenuer