FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
SØG
HEADER: Sygehus Lillebælt Til Region SyddanmarkTil forsiden
Abonner på nyheder Abonner på nyheder fra Sygehus Lillebælt som RSS

Ny simulator giver tryghed hos både læger og patienter
16. september 2014
Organkirurgisk Afdeling på Kolding Sygehus har fået en simulator til kikkertundersøgelser. Det betyder at afdelingen kan sikre et bedre uddannelsesforløb for de yngre læger. Samtidig giver det også en større tryghed for patienterne, at sygehuset prioriterer at lægerne skal have tid til at øve sig, før de skal udføre undersøgelser på patienterne.
Læs mere
500 ældre patienter inddrages i ph.d.projekt
16. september 2014
I løbet af det næste år bliver 500 ældre patienter inddraget i et tværfagligt forskningsprojekt på Kolding Sygehus. Fælles for dem alle er, at de har været indlagt på Orto-geriatrisk Afsnit med et skrøbelighedsbrud.
Læs mere
Intensiv-overlæge i Kolding får mindelegat på 25.000 kr.
16. september 2014
Udviklingsrådet på Sygehus Lillebælt uddelte for tredje år i træk Christina Bjerg-Brinks mindelegat i forbindelse med rådets årlige konference, som blev holdt torsdag 11. september på Sygehus Lillebælt. I år gik legatet på 25.000 kroner til overlæge Lisa Seest Nielsen, fra Intensivafsnittet på Kolding Sygehus.
Læs mere
Kim Houlind er ny professor på SDU/SLB
2. september 2014
Kim Houlind, forskningsansvarlig lektor og overlæge ved Karkirurgisk afdeling, Kolding Sygehus, er ansat som ny klinisk professor ved Institut for Regional Sundhedstjenesteforskning, Syddansk Universitet.
Læs mere
Stor bevilling til forskning i prostatacancer
2. september 2014
Sygehus Lillebælts Urologiske Forskningsenhed (URC) på Fredericia Sygehus indgår et nyt forskningssamarbejde med Sygehus Sønderjylland og Sydvestjysk Sygehus. Projektet hedder PerPros og skulle gerne resultere i nye strategier og metoder for personaliseret behandling af prostatacancer.
Læs mere


Siden er sidst opdateret 16-09-2014.
Kontakt: Webmaster SLBKvikmenuer