FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
SØG
HEADER: Sygehus Lillebælt Til Region SyddanmarkTil forsiden
Abonner på nyheder Abonner på nyheder fra Sygehus Lillebælt som RSS

Sygehus Lillebælt får to mio. til aldringsforskning
1. juli 2014
Klinisk Cellebiologi på Sygehus Lillebælt har fået 2,2 millioner kroner fra VELUX FONDEN til et forskningsprojekt om, hvorfor aldring giver en øget porøsitet af den hårde yderskal af knoglen, den såkaldte kortikale knogledel, og dermed en øget risiko for knoglebrud.
Læs mere
Sommerferiegæster får dialyse i Fredericia
24. juni 2014
I sommerperioden åbner Hæmodialyseambulatoriet på Fredericia Sygehus dørene for både danske og udenlandske turister. De er friske nok til at rejse, men kan ikke undvære deres dialyse. En service som afdelingen strækker sig langt for at yde og de siger meget sjældent nej.
Læs mere
Dyrene giver en børnevenlig velkomst
24. juni 2014
På Øre, Næse, Hals Afdelingen på Vejle Sygehus er det vigtigt, at børnepatienterne oplever en venlig og imødekommende atmosfære. Derfor er væggene rundt om og på børnestuen, blevet omdannet til zoologisk have.
Læs mere
Storytelling og systematik hjælper mod tryksår
24. juni 2014
Den 15. juni kunne personalet på A260 Organ- og plastikkirurgisk sengeafsnit, Vejle Sygehus fejre, at det var 100 dage siden, de havde haft et tryksår grad 1, og 156 dage siden et tryksår grad 2, som var opstået i afdelingen.
Læs mere
Akutsygehus - nu med helikopterlandingsplads
18. juni 2014
Tirsdag d. 17. juni klippede regionsrådsformand Carl Holst den røde snor til helikopterlandingspladsen ved Kolding Sygehus og markerede ved samme begivenhed næste skridt på vejen til det nye akutsygehus ved en grundstensnedlæggelse i den fremtidige forhal.
Læs mere


Siden er sidst opdateret 01-07-2014.
Kontakt: Webmaster SLBKvikmenuer