FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
SØG
HEADER: Sygehus Lillebælt Til Region SyddanmarkTil forsiden
Abonner på nyheder Abonner på nyheder fra Sygehus Lillebælt som RSS

Ny doktordisputats om effekten af ultralyd ved tarmkræft
8. december 2014
Søren Rafael Rafaelsen, forskningslektor på Institut for Regional Sundhedsfremme, SDU og overlæge på Røntgenafdelingen, Vejle Sygehus, har forsvaret sin doktordisputats den 5. december. En af afhandlingens konklusioner er, at ultralyd med fordel kan benyttes til diagnosticering af tidlig cancer, som endnu ikke har spredt sig ...
Læs mere
Rejsegilde i det nye P-hus
5. december 2014
Det går støt fremad med byggeriet af det nye P-hus i Kolding. I går var det tid til rejsegilde for de håndværkere, som har arbejdet på P-huset siden juni.
Læs mere
Forsøget på at visualisere smerter i ryggen
2. december 2014
Ved hjælp af isvand, tryksmerte, saltvandsindsprøjtning og PET/CT-scanning vil et nyt ph.d.-forskningsprojekt på Rygcentret i Middelfart, prøve at måle på diskusprolapspatienters smerter. Drømmen er at finde en metode til at afgøre, hvem der vil få gavn af en operation, og hvem der ikke vil.
Læs mere
Hjælp til kræftpatienter hurtigt efter diagnosen
2. december 2014
Palliativt Team og Onkologisk Afdeling på Vejle Sygehus vil i et nyt videnskabeligt studie undersøge, om patienter med udbredt kræftsygdom, kan få bedre livskvalitet og færre symptomer, hvis de bliver tilbudt palliativ rehabilitering kort tid efter de har fået deres diagnose. Projektet har for nyligt fået 1,3 mio. kroner fra Knæk Cancer kampagnen.
Læs mere
Patienter med endetarmskræft kan helbredes uden operation
1. december 2014
Resultaterne af et femårigt studie på Vejle Sygehus viser, at 31 ud af 51 patienter, er blevet skånet for operation for kræft i endetarmen, fordi effekten af forsøget med at behandle med en blanding af stråler og kemoterapi, er yderst succesfuldt.
Læs mere


Siden er sidst opdateret 08-12-2014.
Kontakt: Sygehus LillebæltKvikmenuer