FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
SØG
HEADER: Sygehus Lillebælt Til Region SyddanmarkTil forsiden
Abonner på nyheder Abonner på nyheder fra Sygehus Lillebælt som RSS

Kolding Sygehus får nyt P-hus
11. april 2014
I takt med at sygehuset i Kolding vokser, gør behovet for P-pladser lige så. Derfor har Region Syddanmark og Sygehus Lillebælt besluttet at bygge et P-hus ved Kolding Sygehus med plads til ca. 400 biler.
Læs mere
Samme læge giver større tryghed og færre fejl
11. april 2014
På Organkirurgisk Afdeling i Vejle har de en ambition og et mål om, at en patient med tarmkræft, møder den samme overlæge i hele sit forløb. Det giver trygge og tilfredse patienter. Èn af dem har tilmed doneret et maleri til afdelingen, for at udtrykke sin taknemmelighed.
Læs mere
Førsteplads for åbenhed
8. april 2014
Patient- og pårørenderådet på Vejle Sygehus vandt i fredags Region Syddanmarks Åbenhedspris for sit arbejde med at styrke og forbedre forholdene for patienterne.
Læs mere
Et kig bag afspærringerne
1. april 2014
Medarbejdere fra Kolding Sygehus trak i sikkerhedssko, refleksvest og hjelm, da Projektafdelingen for byggeri inviterede til rundvisning bag afspærringerne på byggepladsen.
Læs mere
Ny Læge- og Skadevagt skal tage presset fra skadestuerne
1. april 2014
Den 1. april 2014 indfører Region Syddanmark visiteret adgang til regionens skadestuer og skadeklinikker. På Skadestuen i Kolding forventer afdelingssygeplejerske Ella Boel, at det kommer til at betyde en bedre fordeling af patienterne over dagen ...
Læs mere


Siden er sidst opdateret 08-04-2014.
Kontakt: Webmaster SLBKvikmenuer