FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
SØG
HEADER: Sygehus Lillebælt Til Region SyddanmarkTil forsiden
Abonner på nyheder Abonner på nyheder fra Sygehus Lillebælt som RSS

Kræftpatienter skal rustes bedre gennem hele sygdomsforløbet
18. november 2014
Som en væsentlig del af den femårs-plan, som skal gøre Vejle Sygehus til et excellent kræftbehandlingssygehus, er Center for fællesbeslutningstagning nu under etablering. Overlæge på Onkologisk Afdeling, Karina Dahl Steffensen, er pr. 1. november udnævnt som leder af det nye center
Læs mere
Infoskærme giver ny åbenhed på Intensiv i Vejle
18. november 2014
To nye infoskærme i Intensivafsnittet på Vejle Sygehus, giver en ny åbenhed om arbejdet med Patientsikkert Sygehus. Samtidig får de pårørende nyttige informationer om både afdelingen, sygehuset og regionen og adspredelse i form af tv-nyheder.
Læs mere
Lavpraktisk redskab skåner både patienter og personale
18. november 2014
Røntgen- og Intensivafdelingerne i Kolding og Vejle har ved fælles hjælp fundet ”best practise”, når de skal tage røntgenbilleder af de ofte meget svage intensivpatienter. På tværs af sygehuse, afdelinger og faggrupper har de fundet løsningen på, hvordan patienterne kan skånes for smerte og personalet for skadelige løft.
Læs mere
Fælles fodslag om at styrke samarbejdet på akutsygehuset
5. november 2014
Samarbejdet på tværs af de kirurgiske specialer, operationsgangen og anæstesien i Kolding er blevet styrket og forbedret efter en ambitiøs temadag, hvor 60 medarbejdere deltog. Der var sat en hel dag af til simulationsøvelser og workshops om teamsamarbejde og konflikthåndtering.
Læs mere
SLB skal udvikle arbejdsværktøj til forebyggelse af MRSA
5. november 2014
Region Syddanmark har fået en bevilling på 650.000 kroner fra Sundhedsministeriets pulje til forebyggelse af sygehuserhvervede infektioner. Infektionshygiejninsk enhed på SLB skal på vegne af Regionen udvikle et MRSA-overvågningsprogram, som skal give et samlet overblik over dem, der får påvist MRSA.
Læs mere


Siden er sidst opdateret 18-11-2014.
Kontakt: Sygehus LillebæltKvikmenuer